booked.net

   

booked.net

Het laatste nieuws uit Suriname

OWT en C: onderzoek vermist vliegtuig gaande

Publicatie datum: 19-10-2019 | Bron: Suriname Herald

Dit meldt het ministerie via het NII. Volgens informatie van de luchtverkeersleiding is het contact met het vliegtuig drie minuten na het opstijgen verbroken en is sindsdien niets meer vernomen van dit betreffend vliegtuig. Navraag bij de buitenlandse luchtverkeersdiensten op de voorgenomen route en de eindbestemming leverde tot op heden geen concrete informatie over de locatie van het toestel op.

Hieruit moet geconcludeerd worden dat het toestel formeel als vermist moet worden aangeduid.

Het ministerie en de relevante lokale luchtvaartautoriteiten zijn met een intern onderzoek gestart om een volledig beeld te hebben van de vliegroute en de gevolgde procedures, tevens zijn zij in contact met de relevante autoriteiten van de regio om de informatie sluitend te krijgen. Volgens procedure zijn hangende dit onderzoek, diverse medewerkers op non-actief gesteld om het geheel zo objectief mogelijk te laten verlopen.

Hoewel momenteel niks valt uit te sluiten, is er geen directe aanleiding om aan te nemen dat er zich een ongeval heeft voorgedaan. Het onderzoek moet uitwijzen wat dan wel de feiten zijn. Omwille van de voortgang van het onderzoek kan het ministerie op dit moment geen verdere mededelingen doen en vraagt de samenleving om begrip..

Publicatie datum: 19-10-2019 | Bron: Suriname Herald

Ga terug Ga naar artikel

booked.net

    

booked.net

COUNTDOWN: DAYS HRS MINS SECS