Het laatste nieuws uit Suriname

Organisaties willen Cautál zang en cultuur behouden

Publicatie datum: 14-03-2019 | Bron: CFG Nieuws

Cautál samáj’s en dansgroepen zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze manifestatie. De variatie van Cautáls, holiliederen en afwisseling met dans en muziek lijkt een heel goede combinatie voor een gezellige- leerrijke en broederlijke dag voor de totale bevolking, menen de organisaties. Diverse Cautál samáj’s Cautál zullen liederen ten gehore brengen afgewisseld met dansoptredens en Holi-liederen.

Op deze dag zullen diverse kindertehuizen en bejaarden vervoerd worden naar het complex alwaar ze verwend zullen worden met eten, drank en entertainment middel een podiumprogramma. Ook educatieve-, medische- en spirituele infostands zullen te bezoeken zijn. Met deze medische-spirituele stands willen de organisaties good food, good health en een goede lifestyle promoten.

Het is bekend dat het aantal diabeten, nierdialyses, hartinfarcten en bloeddrukpatienten toenemen en vooral bij jongeren. Om vier uur in de middag is er een officieel gedeelte waarbij naast enkele toespraken tehuizen, scholen, oudjes en gehandicapten bedacht zullen worden met hulpgoederen uit de 15e container verscheept door de Vriendengroep Himmat uit Nederland. De toegang is geheel gratis en wordt een ieder opgeroepen deel te nemen aan deze manifestatie op deze dag te Sportcomplex Kwatta om het Holifeest groots in te luiden.

Delen:. . .

Publicatie datum: 14-03-2019 | Bron: CFG Nieuws

Ga terug Ga naar artikel

Net Binnen

The Weather Network