Het laatste nieuws uit Suriname

Niet ingeloste sieraden na vier weken verkocht; wederhelft belener ingesloten voor bedreiging

Publicatie datum: 13-06-2018 | Bron: Suriname Herald

Volgens verklaring van het slachtoffer heeft de vrouw van David twee maanden terug twee paar gouden oorbellen als onderpand bij hem afgestaan. Volgens afspraak zou de vrouw het geleende bedrag binnen drie dagen terugbetalen en weer over haar sieraden beschikken. De vrouw hield zich echter niet aan haar afspraak.

Toen de vrouw na vier weken niet kwam opdagen, verkocht hij de oorbellen om aan zijn geld te komen. De vrouw die zijn handeling onterecht vond, vertelde dit aan haar wederhelft.Toen David het slachtoffer in het stadscentrum tegenkwam, vroeg hij hem om rekenschap, waarna beiden hun weg vervolgden. Bij de tweede ontmoeting, op 5 juni, poogde David het slachtoffer met een scherp voorwerp te vermoorden.

Een beveiligingsmedewerker heeft erger kunnen voorkomen toen hij David op 5 juni aan de Waterkant aanhield.Onderzoek wees uit dat David op die bewuste dag met een scherp voorwerp kapbewegingen maakte naar de richting van de man. Het slachtoffer probeerde zich te weren. Op datzelfde moment ging er een schot af.

David werd aangehouden door een beveiligingsmedewerker die op dat moment in de buurt was en het voorval zag.David werd overgedragen aan de ingeschakelde politie van het ressort Centrum. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is David voor bedreiging en poging zware mishandeling in verzekering gesteld.. .

Publicatie datum: 13-06-2018 | Bron: Suriname Herald

Ga terug Ga naar artikel

Binnenland, Criminaliteit, Net Binnen