Het laatste nieuws uit Suriname

Mozart sponsort speeltuin St. Elisabethschool

Publicatie datum: 08-02-2019 | Bron: Dagblad de West

verwelkomd. Het security bedrijf overhandigde symbolisch de gerenoveerde speeltuin. De vertegenwoordiger van Mozart Security Services, Stanley Ravenberg, heeft de St. Elisabethschool 1 gelukkig mogen maken met het renoveren van de speeltuin.

De sleutels van de speeltuin werden overhandigd door de districtscommissaris van Paramaribo Noord-Oost, Mike Nerkust met toestemming van bisschop Karel Choen-nie, aan onderdirecteur Suti Koosman. Samen hebben zij het lint doorgeknipt met enkele kinderen van de Elisabethschool 1 voor de officiële opening van de speeltuin. In het kader van het 70-jarig bestaan van de school, heeft het schoolhoofd een verzoek ingediend bij een aantal bedrijven voor het renoveren van de speeltuin, die in een zodanige staat verkeerde dat de kinderen er geen gebruik van konden maken. Toen Mozart Security Services het verzoek ontving, besloot het bedrijf direct om in te gaan op het verzoek om zo de kinderen blij te maken met een mooie speeltuin. Koosman, onderdirecteur van de school, zegt dat een speeltuin gezien moet worden als een ontmoetingsplek voor de leerlingen.

Er wordt wel gegymd, maar spelen in de speeltuin kon niet, De kinderen speelden binnen spelletjes. Ravenberg van Mozart Security, vindt het fijn om de kinderen blij te mogen maken. Zelf is hij vaker betrokken bij activiteiten van de school. Voor hem is het belangrijk dat kinderen een speelplek hebben op de school.

“Nu moeten ze genieten van hun kind zijn, want zij zijn de toekomst van morgen”, aldus Ravenberg. . .

Publicatie datum: 08-02-2019 | Bron: Dagblad de West

Ga terug Ga naar artikel

Net Binnen

The Weather Network