Het laatste nieuws uit Suriname

Mozart Security doneert speeltuin aan St Elisabethschool

Publicatie datum: 09-02-2019 | Bron: De Ware Tijd

Wij willen niet alleen voorzien in hun veiligheid, maar als er andere noden zijn waar wij kunnen helpen en teruggeven, dan doen we dat ook”, zegt Steven Ravenberg, pr- en marketingmanager van Mozart Security. Het bedrijf heeft vrijdag in het kader van zijn zeventigjarig bestaan een nieuwe speeltuin geschonken aan de Sint Elisabethschool. "De speeltuin van de school verkeerde in zeer deplorabele staat.

Er was maar één schommel die echt functioneerde, de rest was onveilig en niet bruikbaar. We investeren graag in de jeugd, want die is de toekomst", benadrukt Ravenberg. Behalve de leerkrachten zijn ook de kleuters enthousiast over de nieuwe speeltuin.

"Het was echt lopen zoeken naar een instantie die zo een schenking zou kunnen geven. We snappen dat het geven van donaties niet meer zo makkelijk gaat, eenieder heeft het moeilijk. We zijn daarom zeer ingenomen met de schenking van Mozart Security", spreekt Suti Koosman, onderhoofd van de St Elisabethsschool, haar erkentelijkheid uit.

De schenking van de speeltuin is slechts een van de vele activiteiten die het bedrijf heeft gepland. Recentelijk is ook een geldbedrag gedoneerd aan stichting Rumas voor de bouw van een educatiecentrum. De instanties worden volgens Ravenberg gekozen op basis van de ernst van hun nood.

  Tweet  Gerelateerde artikelenBejaarden Nickerie opgelichtStichting voor het Kind ingenomen met giftRuim 500 voedselpakketten uitgedeeld in NickerieGrote vraag naar kerstpakketten in NickerieKerstkaravaan Fernandes Bottling voor ondersteuning sociale projecten Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina. . .

Publicatie datum: 09-02-2019 | Bron: De Ware Tijd

Ga terug Ga naar artikel

Net Binnen

The Weather Network