booked.net

   

booked.net

Het laatste nieuws uit Suriname

Mentale en organisatorische veerkracht centraal tijdens Women Entrepreneurship Day

Publicatie datum: 08-11-2019 | Bron: CFG Nieuws

Dat doet niet alleen de organisatie pijn, maar ook de mens voelt de druk. De uitdagingen van het leven vragen van mens en organisatie steeds meer “Resilience” oftewel mentale en organisatorische veerkracht: het thema van de 5e Womens Entrepreneurship Day in Suriname met als ambassadeur Reina Kolf. Managementfilosofieën die elkaar steeds sneller opvolgen zijn niet het antwoord.

We moeten vooral opnieuw leren leiden – wat iets anders is dan managen. Dat kunnen we doen met behulp van waarden die we vinden in het onlangs verschenen boek: “Kringloop van Moed”- Een pleidooi voor alledaags leiderschap, zegt Kolf. Filia Kramp schreef dit boek onder andere geïnspireerd door 4 essentiële waarden: Verbinding – Vakbekwaamheid – Vrijgevigheid – Onafhankelijk zijn.

In het boek staan deze vier waarden centraal die intrinsiek met elkaar zijn verbonden en die samen een solide basis vormen voor zelfleiderschap en leiderschap van anderen. Het boek “Kringloop van Moed” is op 5 september in Nederland gepubliceerd en zal op 13 november op een speciaal Women Entrepreneurship Day (WED) event in de door WED Suriname uitgeroepen “Week of Resilience” aan het Surinaams publiek worden gepre¬senteerd door de schrijfster, die speciaal hiervoor naar haar moederland afreist. Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL Delen:.

Publicatie datum: 08-11-2019 | Bron: CFG Nieuws

Ga terug Ga naar artikel

booked.net

    

booked.net

COUNTDOWN: DAYS HRS MINS SECS