Het laatste nieuws uit Suriname

Meerdere infrastructurele projecten voor verbetering verkeer op komst

Publicatie datum: 15-04-2019 | Bron: Suriname Herald

Hij kondigde meerdere infrastructurele projecten aan die voor de verbetering van het verkeer moeten zorgen. Deze brug moet naar zeggen van de minister voor de herinrichting van de kruising van de Van ’t Hogerhuysstraat en Slangenhoutstraat zorgdragen. De opzet van een gigantische installatie met verkeerslichten heeft US$ 2.5 miljoen gekost.

Het verkeersportaal gaat de gewijzigde verkeerssituatie helpen reguleren. Het portaal is 5 meter hoog. Dit is veilig genoeg om vrachtwagens met containers eronder door te laten.

De Beekhuizenbrug kan net als de bruggen over de Magentakanaalweg, Coesewijnestraat en Saron 60 ton aan vracht dragen en de Kameelbrug tot 45 ton. De Van ’t Hogerhuysstraat -brug is beperkt tot vier ton. Deze brug zal binnenkort aangepakt worden.

De bewindsman merkte op dat met de nieuwe brug de verkeersintensiteit op de Martin Luther Kingweg moet afnemen en het verkeer moet omleiden naar de Sir Winston Churchillweg. Dit moet voor een permanent vlot verloop van het verkeer van en naar het zuiden, maar ook naar het centrum van Paramaribo zorgen. “President, zet u die ‘guayaberas’ en batiekhemden niet ver weg in de kas.

De komende maanden, het komende jaar gaan we u vaker nodig hebben om een aantal openingen te doen. Zoals u zegt: we can do the job,” aldus Pengel.. .

Publicatie datum: 15-04-2019 | Bron: Suriname Herald

Ga terug Ga naar artikel

Net Binnen

The Weather Network