booked.net

   

booked.net

Het laatste nieuws uit Suriname

Lasser door twee mannen beroofd

Publicatie datum: 09-10-2019 | Bron: De Ware Tijd

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat de man een afspraak had met een vrouw op het adres om laswerkzaamheden te verrichten. Bij aankomst werd hij naar een achterwoning op het perceel begeleid. Daar werd hij door twee mannen opgewacht, die hem direct te lijf gingen met een koevoet.

Paiman liep hierdoor een barstwond op aan zijn hoofd en letsels aan zijn vingers en arm. De lasser zag kans naar zijn auto te rennen. Eén van de mannen rukte daarbij de tas van hem weg.

Het lukte de lasser in zijn voertuig te stappen en naar een veilige omgeving te rijden. Paiman L. alarmeerde daarna de politie, die een ambulance inschakelde om het slachtoffer naar het ziekenhuis te brengen.

De buit betreft een onbekend geldbedrag en enkele documenten. Van de twee mannen en de vrouw ontbreekt nog elk spoor. De politie van Nieuwe Grond onderzoekt de zaak verder.

  Tweet  Gerelateerde artikelenBewaker beroofd en gekneveld achtergelatenPPS-manager hoofdverdachte in berovingszaakVier aanhoudingen in berovingszaak bewakingsbedrijfGroot geldbedrag weg na inbraak resortFlink geldbedrag buitgemaakt bij roofoverval waardetransport Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina. . .

Publicatie datum: 09-10-2019 | Bron: De Ware Tijd

Ga terug Ga naar artikel

booked.net

    

booked.net

Verkiezingen 2020

COUNTDOWN: DAYS HRS MINS SECS