Het laatste nieuws uit Suriname

Kwartfinalisten Champions League bekend

Publicatie datum: 13-03-2019 | Bron: De Ware Tijd

De loting vindt vrijdag in Nyon, Zwitseland plaats. Er wordt ook meteen doorgeloot voor de halve finales. De heenduels in de kwartfinales worden gespeeld op dinsdag 9 en woensdag 10 april, de returns volgen een week later.

De halve finales worden begin mei afgewerkt en de finale is op zaterdag 1 juni in het Estadio Wanda Metropolitano in Madrid. Wat statistieken - FC Barcelona bereikt voor de 17de keer de kwartfinales van van de Champions League en is mede-recordhouder met Bayern München. - FC Barcelona is nu 30 thuisduels op rij ongeslagen, een CL-record.

- Liverpool heeft voor de zesde keer in de laatste zeven pogingen de kwartfinales van de Champions League behaald. - Lionel Messi is dit seizoen betrokken bij 11 goals (8 doelpunten, 3 assists) en is daarmee de MVP van dit CL-seizoen. Hij is ook mede-topscorer van het toernooi samen met Robert Lewandowski van Bayern München.

VI.nl   Tweet  Gerelateerde artikelenChampions League record rijkerNederland met twee clubs in Champions LeagueBayern loot Real in halve finale Champions LeagueReal treft Juventus in kwartfinale Champions League Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina. . .

Publicatie datum: 13-03-2019 | Bron: De Ware Tijd

Ga terug Ga naar artikel

Net Binnen

The Weather Network