• zaterdag 23 October 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

KLM vliegt vanaf 13 juli 2 keer per week van Suriname naar Nederland

Datum: | Bron: Waterkant | Door:

Voorlezen

Vanaf 13 juli 2020 zal de Koninklijke Luchtvaartmaatschappij (KLM) tweemaal per week op de route tussen Amsterdam en Paramaribo vliegen. Nu is dat nog 1 keer per week. Het KLM toestel zal vooralsnog binnenkomen met vracht vanuit Amsterdam en vertrekken uit Paramaribo met passagiers en vracht richting Amsterdam. 

Het vluchtschema zal er, onder voorbehoud van wijzigingen, als volgt uitzien: Op de maandag en vrijdag vertrek uit Amsterdam met de KL713 om 10:40 met aankomst in Paramaribo om 15:00. Op dinsdag en zaterdag vertrek uit Paramaribo met de KL714 om 18:00 met aankomst in Amsterdam om 08:00 (volgende dag).

Deze vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing B777-200 of -300 met Wifi aan boord. Passagiers hoeven zich niet te melden bij de Nederlandse Ambassade en kunnen een ticket kopen online via klm.sr, via email pbmreservations@klm.com of bij het KLM kantoor aan de Hofstraat 1. 

Passagiers kunnen op deze website checken of ze naar Nederland kunnen reizen.

De KLM meldt verder: “Omdat de veiligheid van u, de crew en onze employees voorop staat, adviseren wij u zich te houden aan de protocollen en maatregelen opgesteld door de overheid, luchtvaart maatschappij en luchthavens. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.klm.sr en voor een duidelijk beeld van de maatregelen op Schiphol en aan boord naar onderstaand YouTube filmpje”:

Datum: | Bron: Waterkant | Door: