Het laatste nieuws uit Suriname

Johan Misiedjan en vrouw beiden op Nr. 1

Publicatie datum: 10-02-2019 | Bron: De Ware Tijd

Xomara stond met haar debuutsingle ‘Bun Gado’ twee weken op de eerste plaats van de sranan poku-hitlijst de Kanta Masi en Johan veroverde met ‘Lolita', een samenwerking met Kaapverdiaanse zanger Grace Evora de Bigi Powa Top 20. Johan Misiedjan: "Ik weet niet als ik dit een toeval moet noemen. Ik heb een lange carrière waarin ik veel heb bereikt, maar dit was niet op mijn lijst; dit overkomt je gewoon.

We hebben het succes ook te danken aan onze fans in Suriname. Xomara heeft er geen woorden voor: "Wow! Wow!", reageert ze kort en krachtig. Beide songs zijn in december 2018 gelanceerd.  Xomara werkt nu in de studio aan de opvolger van 'Bun Gado'.

Het nummer  dat 'Masra Yu de na mi sei' gaat heten wordt later in het jaar uitgebracht. Haar man denkt er nog niet aan om  samen met zijn vrouw een song te zingen. "Ik ben ook de producer van Xomara en blijf dat doen, zolang ik het nog kan.

Ze stond als achtergrondzangeres wel samen met mij op diverse podia. Ik zing latin en zij gospel en lovesongs. Uw browser ondersteunt helaas geen iFrames   Tweet  Gerelateerde artikelenMisiedjan brengt cd met grote hits uitJohan Misiedjan bij wereldsgebedsdag België.

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina. . .

Publicatie datum: 10-02-2019 | Bron: De Ware Tijd

Ga terug Ga naar artikel

Net Binnen

The Weather Network