booked.net

   

booked.net

Het laatste nieuws uit Suriname

HI&T evalueert uitbanning styrofoam met ECD en milieu-inspecteurs

Publicatie datum: 08-11-2019 | Bron: CFG Nieuws

In dit kader heeft het Onderdirectoraat Marktbeheersing van het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme donderdag een evaluatiemeeting gehouden met de medewerkers van de Economische Controle Dienst en de milieu-inspecteurs van het BOG. Deze stakeholders hebben van gedachten gewisseld over het verloop van het verbruiksverbod van styrofoam binnen de horeca tot op dit moment en welke verbeterpunten er zijn. Het is vanaf 1 november 2019 ten strengste verboden verpakkingsmaterialen van foam zoals portiebakken, soepbakken, koffiebekers en foamborden te verkopen alsook te gebruiken.

In gezamenlijke acties informeren medewerkers van HI&T en het BOG de gemeenschap hierover. Ondernemers worden vooralsnog gewezen op het gebruiksverbod van styrofoamartikelen en geattendeerd zich hieraan te houden. Doen ze dit niet, dan zullen de actoren genoodzaakt zijn op te treden tegen deze ondernemers.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL Delen:. . .

Publicatie datum: 08-11-2019 | Bron: CFG Nieuws

Ga terug Ga naar artikel

booked.net

    

booked.net

COUNTDOWN: DAYS HRS MINS SECS