Het laatste nieuws uit Suriname

Feestvergadering ABOP te Brownsweg

Publicatie datum: 10-02-2019 | Bron: CFG Nieuws

In aanloop naar dit evenement hebben de ABOP-jongeren in het district de noden van de bevolking geïnventariseerd. De focus van de partij: bevrijding uit armoede en het groeien van de middenklasse, was hierbij centraal. Behalve geflyerd, hebben de jongeren ook sportmaterialen aan de gemeenschap gedoneerd.

Enkele jongeren hebben deze materialen aan de hoofdkapitein Henk Finisie, kapitein Erwien Maawie en DR-lid Edwien Weewee overhandigd. “God heeft ons een jaartje gratis erbij gegeven, dan moeten wij gratis aan de gemeenschap geven”, zegt Stefanus Ligorie, voorzitter van de ABOP-jongeren. Het evenement was zeer geslaagd en de bewoners van het district hebben zich spontaan aangesloten.

Vooral de jongeren van Bronsweg en omgeving hebben hun interesse in de ABOP getoond, meldt de partij. De jongerenvleugel wil in 2020 het verschil uitmaken en zetels voor de partij binnenhalen. Dit wordt bij de feestvergadering op Bronsweg gepresenteerd.

De slogan is Kumutu A Di Dungu Ko A Limbo, Komoto Na Dungru Ko A Ini A Leti (Kom uit de Duisternis en kom in het Licht). . .

Publicatie datum: 10-02-2019 | Bron: CFG Nieuws

Ga terug Ga naar artikel

Binnenland, Net Binnen

The Weather Network

 
Сurrency converter by mconvert.net