Het laatste nieuws uit Suriname

EERSTE INDOOR SPORTDAG VOOR KINDEREN MET EEN BEPERKING

Publicatie datum: 31-05-2018 | Bron: United News

Zo een sportdag is natuurlijk fantastisch voor de kinderen, plezier staat nummer één op deze mooie dag. De sportdagen worden ondersteund door het Bureau Speciaal Onderwijs en zal onvergetelijk gemaakt worden door de stagiaires van de Academie van Lichamelijke Opvoeding van de Hogeschool van Amsterdam en vrijwilligers van de Foundation. De kinderen kunnen zich gedurende de hele ochtend vermaken met verschillende spelletjes waaronder Parachute, Pylonen roof en Djoel.

Tijdens deze editie zal er wederom een boksclinic worden verzorgd voor de leerlingen van de scholen. Door de welwillendheid van het management van de Ismay van Wilgen Sporthal is het voor de Foundation mogelijk om tijdens deze regentijd de sportdag onder een goed dak te houden. De Ilonka Elmont Foundation nodigt bij elke sportdag een bekende Surinamer uit om te participeren en zo als rolmodel te dienen voor de kinderen.

Tijdens deze sportdag zal de zangeres Tranga Rugie, bekend van ‘Baby Lief’, ‘Ye Law Mi’ en natuurlijk ‘Liever bij jou’, samen met de kinderen sporten, spelen en enkele liedjes ten gehore brengen. Door de welwillendheid en ondersteuning van verschillende donateurs zoals Stinafo (Stichting Nationaal Fonds het Gehandicapte Kind), BasicOne en Caribbean Drive, kan de Ilonka Elmont Foundation deze tweede sportdag voor kinderen met een beperking organiseren. De laatste sportdag voor 2018 staat gepland in oktober.

PERSBERICHT Related. . .

Publicatie datum: 31-05-2018 | Bron: United News

Ga terug Ga naar artikel

Binnenland, Net Binnen