booked.net booked.net

 

Het laatste nieuws uit Suriname

Drie oplichters aangehouden door politie

Publicatie datum: 12-06-2019 | Bron: Suriname Herald

Een aantal personen had vorig jaar aangiften gedaan tegen deze drie verdachten. Deze oplichters benaderden de slachtoffers in het stadscentrum en hielden de mensen daarbij voor dat zij hun levensbestemming konden openbaren. Deze mensen moesten hun geld en sieraden in een “sip-lock” zakje waarin as zat, stoppen.

Vervolgens werd het zakje in de tas van zo een benadeelde gezet met de mededeling dat de persoon enige tijd daarna zijn of haar kostbaarheden uit het zakje mocht nemen. Wanneer de mensen na enige tijd in de zakjes keken, zagen zij alleen kleine steentjes daarin liggen. Na uitgewerkte informatie zijn de drie verdachten aangehouden en overgedragen aan de recherche van regio Paramaribo die belast is met het verdere onderzoek.

Het vermoeden bestaat dat meerdere personen slachtoffer zijn geworden van dit trio. Deze worden opgeroepen zich alsnog aan te melden bij de recherche van regio Paramaribo voor het doen van aangifte. Deze afdeling is ondergebracht in het politiebureau Geyersvlijt en is te bereiken op de telefoonnummers 451163 of 450635..

Publicatie datum: 12-06-2019 | Bron: Suriname Herald

Ga terug Ga naar artikel

Net Binnen

booked.net booked.net