Het laatste nieuws uit Suriname

Deelnemers JCI Speech Contest bekend

Publicatie datum: 13-03-2019 | Bron: De Ware Tijd

Ze zijn geselecteerd uit een groep van 25 kandidaten. “De selectie is gemaakt door de trainers onderleiding van Francis Small. Gelet werd op de inleving in het onderwerp die ze meekregen om een speech voor te bereiden, articulatie, taalgebruik en podiumtechnieken”, vertelt Local President Mario Vermeer aan DWT.

De studenten die officieel zullen deelnemen zijn: Garvin Palm (HAVO 3), Muersa Mawie (IMEAO 4), Savoria Morrison (De Miranda Lyceum), Dave Amoida (IMEAO 1), Shayrain Markus (HAVO 1), Djemurcha Yzer (SMO), Kevin Mozes (IMEAO 1), Vanity Powel (SGS), Allanah Carron (De Miranda Lyceum), Bjorn Janki (SMO), Fanathy Paal (HAVO 3), Carol Vermeer (SGS) en Savyel Markus (HAVO 1). De contest wordt dit jaar voor de 24ste keer georganiseerd door JCI Nilom en vindt plaats op zaterdag 13 april in de Congreshal. Vermeer zegt zeer tevreden te zijn over de Nederlandse ambassade en de bedrijven die het project een warm hart toedragen.

Met dit evenement tracht JCI Nilom de spreekvaardigheid en presentatietechnieken van de participanten te ontwikkelen, zegt Vermeer. Eind maart hebben de deelnemers een ontmoeting met de eerste ambassadesecretaris van Politieke Zaken, Pers en Publieksdiplomatie van de Nederlandse Ambassade. Zij krijgen bij deze samenkomst de gelegenheid om vragen te stellen over diverse onderwerpen.

De winnaar van de JCI Nilom National Speech Contest krijgt naast een eigendomstrofee en wisseltrofee ook een laptop, een geldbedrag en waardebonnen.   Tweet  Gerelateerde artikelenJCI Nilom Speech Contest nadertJCI richt zich in 2019 op kwalitatief leiderschapNa zes jaar weer speech contestMulo Brokopondo domineert speechcontestKlimaatsveranderingspeech beste bij Brokopondocontest Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina. .

Publicatie datum: 13-03-2019 | Bron: De Ware Tijd

Ga terug Ga naar artikel

Net Binnen

The Weather Network