• maandag 18 January 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

DE DENEN HEBBEN MASSAAL DE COVID WET GEWEIGERD

Datum: 18 Jan 2021 | Bron: United News | Door: Redactie

Net als in Nederland wilde de Deense regering de noodverordening van maart omzetten in een wet. In tegenstelling tot ons land pikten de Denen dit niet en kwamen massaal de straat op.

De hele wereld hebben ze laten zien dat er grenzen zijn aan de dictatoriale neigingen van ‘democratische’ regeringen en hoe hiermee om te gaan. De massa media wereldwijd zwijgen als het graf. Blijkbaar is dit niet het nieuws dat zij naar buiten willen brengen.

Volgens de nieuwe Deense wet zouden besmette mensen voortaan gedwongen kunnen worden medicijnen te slikken, in het ziekenhuis opgenomen of in quarantaine geplaatst te kunnen worden. Daarnaast zou de Deense Gezondheidsautoriteit de bevoegdheid krijgen groepen mensen aan te wijzen die gedwongen gevaccineerd konden worden. Mensen die bovengenoemde maatregelen weigeren konden worden opgesloten.

In de noodverordening van maart 2020 waren al opgenomen de verplichte internering, dwang vaccinatie en medicatie .

Begin november braken de Denen los. Na een massaal protest dat 9 dagen aanhield, waarbij de bevolking boos de straat op ging met het slaan op potten en pannen, is het wetsvoorstel ingetrokken.

De Denen blijven echter op hun hoede, ze gaan ervan uit dat de strijd nog niet gewonnen is.

 

 

Ondertussen is er iets vreemds aan de hand met de main stream media. Zij zwijgen over deze ingrijpende gebeurtenis, die enorme gevolgen kunnen hebben voor de acceptatie van de draconische covid regels door veel meer volkeren. Met name Australië en Nieuw-Zeeland zitten in de voorhoede als het gaat over het instellen van een medische dictatuur.

Bron|Rob Vellekoop, 18 november 2020

lid van de

Datum: 18 Jan 2021 | Born: United News | Door: Redactie