Het laatste nieuws uit Suriname

Dader schietpartij Franchepanestraat meldt zich aan

Publicatie datum: 10-02-2019 | Bron: Starnieuws

Hij werd vrijdag aan de Franchepanestraat neergeschoten door Wensley C. (35). De schutter had vóór aankomst van de politie de plaats verlaten.

Hij meldde zich, enige tijd na het incident, op het politiebureau Uitvlugt aan. De verdachte is aangehouden voor onder andere zware mishandeling en overtreding van de Vuurwapenwet omdat hij niet beschikt over een vuurwapenvergunning. Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen, dat Wensley C.

en Clifton E. kennissen van elkaar zijn. Zij kregen vrijdagavond een woordenwisseling.

Wensley C. heeft bij de politie verklaard dat het slachtoffer op een gegeven moment een vuistvuurwapen tevoorschijn haalde waarmee hij op hem schoot. Hij heeft daardoor een schramschot opgelopen aan zijn linkerelleboog.

De man verklaarde dat hij vervolgens zijn vuistvuurwapen tevoorschijn trok waarmee hij op Clifton E. schoot met het gevolg, dat die door een kogel geraakt werd in zijn borststreek. Hij is daarna weggereden.

Aan de voet van de Wijdenboschbrug heeft hij zijn vuistvuurwapen weggegooid op de berm. De politie is met de verdachte naar de brug gereden om het wapen te zoeken, maar het resultaat is negatief. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze strafzaak, meldt de politie Public Relations..

Publicatie datum: 10-02-2019 | Bron: Starnieuws

Ga terug Ga naar artikel

Net Binnen

The Weather Network