• zondag 17 January 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Criminelen roofoverval en moord Kisoensingh voortvluchtig

Datum: 17 Jan 2021 | Bron: Starnieuws | Door: Redactie

27 Nov, 12:35

De politie werkt aan de opsporing van de twee voortvluchtige criminelen die woensdagavond Randjiet Kisoensingh (59) hebben doodgestoken aan de Wilhelminastraat.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie blijkt dat Kisoensingh samen met zijn vriend L.S  (54) vanuit Nickerie naar Paramaribo waren afgereisd in verband met de viering van Srefidensi. Zij liepen terug naar hun voertuig dat geparkeerd stond aan de Wilhelminastraat.

Kisoensingh nam plaats achter het stuur, terwijl L.S nog naast het voertuig stond.

Ze zijn overvallen door de twee criminelen, van wie één hunner gewapend was met een scherp voorwerp. Onder bedreiging werd van L.S een mobiele telefoon en SRD 500 afhandig gemaakt, meldt de politie Public Relations.

Vermoedelijk raakte Kishoensingh in een stribbeling met één van de verdachte, waarbij hem een steekverwonding werd toegebracht.

L.S. bleef ongedeerd. De arts stelde de dood vast, waarna het ontzielde lichaam van Kisoensingh na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in beslag is genomen.

Het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Starnieuws verneemt dat er camerabeelden zijn waar te zien is hoe de twee slachtoffers overvallen werden, terwijl auto's nog af en aan reden. Het slachtoffer is uit de auto gesleurd en viel neer op straat.

Toen de ambulance aankwam, bleek het slachtoffer reeds te zijn overleden. De criminelen, die te voet waren, waren van plan met de pick-up ervandoor te gaan. Toen dit niet lukte, namen ze de benen.

Datum: 17 Jan 2021 | Born: Starnieuws | Door: Redactie