booked.net

   

booked.net

Het laatste nieuws uit Suriname

Braziliaanse militair attaché overvallen in Suriname

Publicatie datum: 18-07-2019 | Bron: Dagblad de West

July 18, 2019 | De Braziliaanse militaire attaché in Suriname is eergisteren in zijn woning aan de Haflingerstraat no.22 te Munder, overvallen door gemaskerde en gewapende mannen. De redactie verneemt dat de criminelen hebben hem slagen hebben toegebracht in zijn gezicht. Er is US-dollar 600, SRD 100, twee gouden sieraden en twee mobiele telefoons buitgemaakt.

Hoofdinspecteur Humphrey Naarden, bevestigt het voorval tegenover De West. Hij wenst de identiteit van de diplomaat niet vrij te geven, omdat het in dezen niet om een dader gaat, maar om een slachtoffer. Het slachtoffer is voor medische behandeling vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). Na medische behandeling is hij heengezonden.

“Gelukkig is er geen sprake van zwaar lichamelijk letsel”, zegt Naarden. De leiding van het Korps Politie Suriname (KPS) heeft de zaak overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Naarden geeft aan dat het gebruikelijk is dat zaken van strafbare feiten waar criminelen gebruikmaken van wapens, worden overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Hij geeft aan dat deze afdeling meer gespecialiseerd is en nauw samenwerkt met andere specialistische teams binnen het KPS, zoals A-team.

Publicatie datum: 18-07-2019 | Bron: Dagblad de West

Ga terug Ga naar artikel

booked.net

    

booked.net