Het laatste nieuws uit Suriname

BEP wil met ABOP mogelijkheid tot samenwerking bespreken

Publicatie datum: 13-04-2019 | Bron: Suriname Herald

De politieke partij Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) heeft de leiding van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP), uitgenodigd om met elkaar te praten. In een brief waarop Suriname Herald de hand heeft weten te leggen heeft de partijvoorzitter van de BEP, Ronny Asabina, de ABOP uitgenodigd om dinsdag aanstaande in overleg met elkaar te treden en om te kijken wat de mogelijkheden zijn om samen te werken bij de komende verkiezingen.

“Deze uitnodiging is mede ingegeven door de oproep en wens van de voorzitter BEP, de heer Ronnie Asabina, welke onder meer op neerkomt dat alle partijen die ontstaan zijn uit de BEP terug moeten keren naar de moederpartij. In een recent interview heeft u laten blijken dat de ABOP klaar is om die stap te doen,” staat in de brief.

ABOP-topper Marinus Bee om een reactie gevraagd zegt aan Suriname Herald niet veel te kunnen zeggen over de brief, omdat hij geen informatie daarover heeft. ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk is naar zeggen van Bee op dit moment in het binnenland en hij heeft van hem nog niks gehoord over deze brief.

Brief van de BEP waarin zij de ABOP uitgenodigd om de mogelijkheden tot samenwerking bij de komende verkiezing te bespreken

Publicatie datum: 13-04-2019 | Bron: Suriname Herald

Ga terug Ga naar artikel

Verkiezingen 2020, Net Binnen

The Weather Network