Het laatste nieuws uit Suriname

Benito Wijnerman na zware mishandeling overleden

Publicatie datum: 14-05-2019 | Bron: Suriname Herald

Benito Wijnerman (42) is dinsdagochtend tijdens een vechtpartij om het leven gekomen. De politie van Latour kreeg omstreeks half een in de ochtend de melding van een vechtpartij met wapens aan de Surimamboweg.

De wetsdienaren begaven zich naar de plek voor onderzoek, alwaar het slachtoffer Wijnerman werd aangetroffen. Hij had een ernstige verwonding in zijn gelaat dichtbij zijn rechteroog en vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood van Benito Wijnerman vast.

Onderzoek wees uit dat tijdens een feest op een adres in de Surimamboweg een vechtpartij uitbrak tussen twee groepen personen. Wijnerman moet deel uit hebben gemaakt van de ene groep. Hij belandde op een gegeven moment op straat, waarbij hij een vuistvuurwapen tevoorschijn moet hebben gehaald, waarmee hij schoten moet hebben gelost. Niemand is daarbij gewond geraakt. Een groep mannen moet hem vervolgens hebben aangevallen. Zij hebben Wijnerman toen zwaar mishandeld. Hoogstwaarschijnlijk is hij ten gevolge van deze mishandeling overleden.

Het ontzielde lichaam van Benito Wijnerman is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie.

De politie van het bureau Latour heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Publicatie datum: 14-05-2019 | Bron: Suriname Herald

Ga terug Ga naar artikel

The Weather Network