booked.net

   

booked.net

Het laatste nieuws uit Suriname

54 maanden celstraf voor plastisch chirurg die patiënt drogeert en molesteert

Publicatie datum: 25-06-2019 | Bron: CFG Nieuws

Leong had foto’s geschoten van zichzelf en de patiënt in een hotel in 2013. De patiënt was eerder in juni 2013 door Leong betast in het ziekenhuis tijdens een operatie in aanwezigheid van andere artsen. Een vrouwelijke arts die zag hoe Leong zijn hand meerdere keren onder een laken stak en het geslachtsdeel van de man aanraakte, walgde zodanig van zijn handeling dat ze besloot om de ruimte te verlaten.

De verloofde van Leong, die ook arts is en de operatiekamer aanwezig was, heeft echter niets gemerkt. De patiënt was op dat moment buiten bewustzijn. Een maand later, op 5 juni 2013, onderging de patiënt een tweede plastisch chirurgische ingreep.

Leong boekte een hotel en hield de patiënt voor dat het de bedoeling was dat hij daar onder zijn begeleiding zou herstellen. Leong injecteerde de patiënt rond 23.00 uur met een bedwelmende drug en pijnstiller. Nadat de patiënt in slaap viel, werden zijn kleren uitgetrokken.

Leong begon hem te betasten en maakte foto’s van de naakte man en van zichzelf, terwijl hij het geslachtsdeel van de man betastte. Delen:. .

Publicatie datum: 25-06-2019 | Bron: CFG Nieuws

Ga terug Ga naar artikel

booked.net

    

booked.net