booked.net booked.net

 

Het laatste nieuws uit Suriname

“Auto’s gaan kapot door slechte wegen Maretraite Project”

Publicatie datum: 12-06-2019 | Bron: Dagblad Suriname

Je kan niet eens erover lopen. De kuilen zijn heel diep en liggen onder water. Je wil geen kans nemen.

De hoofdwegen zijn geasfalteerd, maar wij van de zijwegen moeten het doen met een zandweg onder water”, zegt Carla, bewoners van dit project tegenover Dagblad Suriname. “Onze auto’s gaan kapot. Je investeert SRD 3.000 in het onderstel van je auto, na een maand hoor je al gekraak”, zegt ze.

“Ik nodig de dc van Wanica uit om te komen kijken naar onze situatie. Want misschien begrijpen ze ons niet.” Wat opviel is bij het bezoek aan dit project, is dat het Tout Lui Fautkanaal, dat leidt naar de ingang van het project, te weten de Babunnootweg en Babungorogoroweg, zeer slecht is. “Ik begrijp niet hoe de regering de hoofdwegen van het project asfalteert, maar de weg die naar het project loopt, vanaf de stenenbrug, gewoon onverhard laat.

Wat voor beleid is dit?”, zegt Roy, die op de fiets langsreed. “Als is het droog, blijven auto’s soms zweven op de heuvels van de diepe kuilen, omdat de banden geen ‘grip’ meer hebben”, vertelde Roy. Nauwelijks was hij uitgesproken of een voertuig zat daadwerkelijk vast op een van de heuvels.

“Er wonen top mensen uit de regering in dit project. Maar ze rijden met hun hoge terreinwagens en voelen niets. Het gaat om de kleine man met een personenauto die het gelag betaalt.” Asha Gajadien-Bhagwat.

Publicatie datum: 12-06-2019 | Bron: Dagblad Suriname

Ga terug Ga naar artikel

Net Binnen

booked.net booked.net