Het laatste nieuws uit Suriname

‘Vierde macht’ kookt voor sociaal doel

Publicatie datum: 09-08-2018 | Bron: De Ware Tijd

“We zouden elkaar tenminste één keer per jaar moeten ontmoeten, stelt initiatiefnemer Sharon Singh, redacteur van de rubriek Culiflair in de Ware Tijd. "Het doel van de cook-out is dan ook met collega's netwerken en gezellig met elkaar bezig zijn." Het idee is ontstaan na enkele spontane 'eetfestijnen' die de redactie van de Ware Tijd intern organiseerde. "Deze bijeenkomsten hebben de redactieleden naar elkaar toe doen groeien", vertelt Singh.

Niet alleen de leuke, maar ook de minder leuke momenten van het werk passeren de revue. Er ontstaat ook meer begrip voor elkaars aandeel in en inzet bij het werk. "Diezelfde sfeer moet je proeven bij de Media Cook-Out maar dan in het groot en met collega's van andere mediabedrijven." Ook Steven van Fredrikslust, omroeper-presentator bij Radio10, is enthousiast over het initiatief.

"We zijn het verplicht aan elkaar om deel te nemen aan zo'n evenement. Wat Gail Eijk bijvoorbeeld heeft ervaren bij de uitoefening van haar beroep, daar kan ik misschien iets van leren", stelt Van Fredrikslust.   Tweet  Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina.

Publicatie datum: 09-08-2018 | Bron: De Ware Tijd

Ga terug Ga naar artikel

Binnenland, Net Binnen