Het laatste nieuws uit Suriname

‘Samsung lost schermproblemen met vouwbare telefoon op’

Publicatie datum: 15-05-2019 | Bron: Suriname Herald

Het verschijnen van de Galaxy Fold werd eind april door Samsung uitgesteld, vanwege problemen met het opvouwbare toestel. De smartphone moest eigenlijk vanaf 3 mei in de winkel liggen. Die datum werd niet gehaald omdat journalisten die de telefoon al konden testen, last ondervonden van kapotte schermen.

Samsung heeft officieel nog geen nieuwe verschijningsdatum bekendgemaakt, maar zei te werken aan verbetering van de telefoons. Kleine kieren in het scharnier onder het scherm zouden beter zijn weggewerkt, stelt Yonhap. Ook kunnen gebruikers de folie over het scherm er niet meer af halen, omdat die in de randen van het toestel doorloopt.

Journalisten zagen de folie aan voor een beschermingslaagje tegen krassen, maar na het verwijderen vertoonden de displays kuren. Naast schermperikelen ondervond de Galaxy Fold naar verluidt ook problemen met de ondersteuning voor nieuwe 5G-netwerken. Samsung zou op dit moment netwerktesten uitvoeren in Zuid-Korea, zodat het toestel begin juni in het land uitgebracht kan worden.

NU.nl. . .

Publicatie datum: 15-05-2019 | Bron: Suriname Herald

Ga terug Ga naar artikel

Economie, Net Binnen

The Weather Network