booked.net

   

booked.net

Het laatste nieuws uit Suriname

‘Boeroe’ aangehouden voor diefstal van gereedschappen

Publicatie datum: 05-09-2019 | Bron: Suriname Herald

Een man begaf zich in zijn voertuig naar een bouwmaterialenzaak aan de Kwattaweg om wat spullen te kopen. Na de aankoop van de goederen stapte de man wederom in zijn voertuig en ging naar zijn plaats van bestemming. Nadat hij zijn eindbestemming bereikt had kwam de man tot de ontdekking dat zijn gereedschappen, waaronder boormachines, uit zijn voertuig weggenomen waren.

De benadeelde kreeg sterk het vermoeden dat zijn gereedschappen uit zijn auto gestolen waren toen die voor de bouwmaterialenwinkel geparkeerd stond. Hij ging terug naar de winkelzaal, die van beveiligingscamera’s voorzien is, om zijn verhaal te doen. De opgenomen camerabeelden werden bekeken en daarop was duidelijk te zien hoe een man de gereedschappen uit de auto wegnam.

De benadeelde deed aangifte bij de politie die gelijk van start ging met een strafrechtelijk onderzoek. Bij het bekijken van de camerabeelden werd de dief door politieambtenaren herkend als te zijn de oud bekende Cliff van J. alias Boeroe.

Hij werd opgespoord en aangehouden. Daartoe gevraagd ontkende Cliff de dief te zijn. Toen werd hij geconfronteerd met de camerabeelden.

Na de confrontatie verklaarde Cliff gebruik te maken van zijn zwijgrecht. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij door de politie van Munder in verzekering gesteld. De gereedschappen zijn vooralsnog niet terecht..

Publicatie datum: 05-09-2019 | Bron: Suriname Herald

Ga terug Ga naar artikel

booked.net

    

booked.net

COUNTDOWN: DAYS HRS MINS SECS