• donderdag 18 August 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Caribbean Airlines annuleert veel vluchten

| starnieuws | Door: Redactie

Caribbean Airlines heeft tal van haar vluchten gecanceld door slechte weersomstandigheden die een tropische cycloon met zich meebrengt.

Een aantal vluchten van Caribbean Airlines (CAL) is geannuleerd of verplaatst naarmate de regio zich schrap zet voor een tropische cycloon die op weg is naar de zuidelijke Bovenwindse Eilanden. De autoriteiten voorspellen harde wind en zware regenval. De regering van Trinidad en Tobago heeft uit voorzorg de scholen op het eiland gesloten. Ook passagiers in Suriname zijn hierdoor getroffen.

Alle binnenlandse vluchten van CAL tussen Trinidad en Tobago, evenals haar lijnvluchten van Kingston, Jamaica, naar St. Maarten, Barbados en Port of Spain, evenals de vlucht van Trinidad naar Suriname en terug, zijn allemaal geannuleerd. De luchtvaartmaatschappij kondigde ook aan dat het vluchten plant van Trinidad naar Guyana, Trinidad naar Curaçao en Curaçao naar Port of Spain.

Caribbean Airlines heeft de passagiers geadviseerd om de status van hun vluchten per route of vluchtnummer te controleren, aangezien er vertragingen zouden zijn voor zowel binnenlandse als internationale vluchten als gevolg van de waarschuwing voor tropische stormen die is afgegeven voor Trinidad en Tobago en het zware weer dat wordt verwacht tussen 28 juni en 1 juli.

De luchtvaartmaatschappij heeft contact opgenomen met de getroffen passagiers. Deze  zullen worden omgeboekt naar de volgende vluchten die beschikbaar komen.

| starnieuws | Door: Redactie