• donderdag 30 March 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Borger Breeveld: Inzamelingsactie voor Carl loopt redelijk

| starnieuws | Door: Redactie

Ex-Assembleelid Carl Breeveld

Stichting Man Mit Man en de familie in Nederland zijn een inzamelingsactie begonnen voor ex-Assembleelid Carl Breeveld. Hij moet naar Nederland voor een operatie. Hij heeft naar alle waarschijnlijkheid uitgezaaide prostaatkanker. Er is naar schatting ongeveer 45.000 euro nodig voor verder onderzoek en behandeling.

Borger Breeveld zegt in gesprek met Starnieuws dat zijn broer Carl er rustig onder

is. "Hij is een zeer gelovig mens en heeft gevraagd om te bidden, want het komt goed als de Heer het wil", illustreert Borger de gemoedstoestand van zijn broer. Hij merkt op dat naast bidden er ook behandeling moet komen. Daarvoor zijn de middelen nodig.

De kinderen van Carl in Nederland zijn op zoek naar een ziekenhuis waar hij behandeld en geopereerd kan worden. Tegelijk is de inzamelingsactie gestart omdat de kosten zelf betaald moeten worden. De inzamelingsactie loopt redelijk goed zegt Borger. Veel mensen hebben contact gemaakt en willen meehelpen opdat Carl succesvol kan worden behandeld.

Man Mit Man wil 15.000 euro in Suriname inzamelen en de familie en vrienden in Nederland mikken op een bedrag van 30.000 euro. Borger legt uit dat het bedrag is geschat op basis van gesprekken met personen die deze operatie ook hebben ondergaan in Nederland."Hoewel Carl erg cool onder de situatie is, maak ik mij ernstige zorgen", zegt Borger. Hij hoopt dat de inzameling vlot verloopt en dat er gauw een plek wordt gevonden in het ziekenhuis voor de behandeling. "Wij zetten onze schouders onder de inzamelingsactie opdat de behandeling mogelijk wordt".

| starnieuws | Door: Redactie