• donderdag 30 June 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

BEDRIJFSLEIDERS HEBBEN REAL-TIME INZAGE IN DE LEERPRESTATIES VAN HUN MEDEWERKERS BIJ OPLEIDINGEN VAN SMART SURINAME

| united news | Door: Redactie

SMART Suriname, een regenboog na de regen SMART Suriname werkt al ruim 15 jaar samen met overheid en bedrijven aan het ontwikkelen en versterken van hun Human Capital door middel van effectieve onderwijsprogramma’s. Met een internationale ASIC accreditatie op zak investeert SMART continue in onderwijsvernieuwing.

Positieve ROI opleidingskosten Bedrijven genieten vele voordelen van het vernieuwd onderwijs. Tegenwoordig hebben bedrijfsleiders bijvoorbeeld real-time inzage in de participatie en leerprestaties van hun medewerkers. Alle 2021 onderwijsprogramma’s zijn verder geïnternationaliseerd. Ook zijn de leertrajecten, voor training en opleidingen, verzwaard met een stevige (verplichte) theoretische basis. En om studenten te motiveren creëert SMART een plezierige leerervaring en prikkelen zij hun leergierigheid. Dit zijn enkele ingrediënten die bijdragen aan een positieve ROI in opleidingskosten.

Afgeslankt en Specialistisch opleidingsaanbod Afgelopen maand heeft SMART Suriname een vernieuwd aanbod van bedrijfstrainingen en opleidingen gepresenteerd aan Suriname. Organisaties (en individuen) kunnen kiezen uit een afgeslankt, specialistisch aanbod van volwaardige HBO/MBO opleidingen en corporate trainingen.

Per 4 oktober start het nieuwe schooljaar voor HBO en MBO opleidingen. Bezoek de website www.smartsuriname.sr en registreer u (of uw team) tijdig. SMART biedt interessante pakketvoordelen voor bedrijven en aantrekkelijke betalingsregelingen voor individuele studenten. Overheidsorganisaties en ambtenaren hebben zelfs de mogelijkheid om zich met een bestelbon in te schrijven.

Een bloeiend Suriname Suriname heeft in het Caribisch gebied een gerespecteerde onderwijsreputatie. SMART vertelt met trots dat afgestudeerde SMART-studenten zelfs werkzaam zijn op Sint Maarten of vertrekken naar Nederland om door te studeren. Dit geeft het gewicht aan van de (geaccrediteerde) SMART opleidingen en trainingen. SMART promoot niet dat studenten naar het buitenland vertrekken om er te werken, maar motiveert hen juist Suriname te helpen opbouwen. SMART werkt inmiddels actief samen met het directoraat van Cultuur voor de verdere ver-Surinamisering van het ons arbeidspotentieel.

Wij proberen daarmee structureel en fundamenteel bij te dragen aan de opbouw van ons geliefd Suriname.

ADVERTORIAL| SMART SURINAME

| united news | Door: Redactie