• dinsdag 09 March 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Autobestuurder omgekomen

Datum: | Bron: Suriname Herald | Door: Redactie

Een man kwam vanmorgen bij een verkeersongeval aan de Kwattaweg om het leven. De gegevens van de man zijn nog onbekend. De politie van het bureau Kwatta koerste na een melding van het Command Center naar de plek voor onderzoek.

Bij aankomst troffen de wetsdienaren het lichaam van een manspersoon van Hindostaanse komaf aan die geen levensteken meer vertoonde. Het slachtoffer heeft een geschatte leeftijd van 30 jaar en lag met zijn blote bovenlijf, gekleed in een witte kniebroek naast het voertuig.

Volgens het voorlopige onderzoek reed de onbekende autobestuurder in een grijs gelakt voertuig met vermoedelijk een vrij hoge snelheid over de Kwattaweg. Hij kwam vanuit de richting van de Vierde rijweg gaande in die van de Derde rijweg.

Ter hoogte van pandnummer 688 moet de chauffeur de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren, waardoor hij tegen een houtenmast van de EBS botste. Hierdoor sloeg het voertuig vermoedelijk een aantal keren over de kop, belandde op een perceel en kwam vervolgens tegen de woning van dat perceel tot stilstand.

Het verkeersslachtoffer moet door één van de ruiten van het voertuig naar buiten zijn geslingerd. De man liep zware letsels op en liet ter plaatse het leven. Een ingeschakelde arts stelde formeel de dood vast, waarna het ontzielde lichaam van de autobestuurder na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag is genomen. Het grijs gelakte voertuig van het merk Nissan Tiida, gekentekend PH 44-37, is door de politie ter herkeuring in beslag genomen.

Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Kwatta op de telefoonnummers 436132 of 435392 of met de Verkeersunit van Regio Midden die belast is met het verdere onderzoek. Deze unit is te bereiken op de telefoonnummers 582205 of 582286.

Datum: | Bron: Suriname Herald | Door: Redactie