• vrijdag 20 May 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Autobestuurder laat leven bij verkeersongeval te Afobakkaweg

| suriname herald | Door: Redactie

De 34-jarige autobestuurder Urvin Alamakee is op 15 januari na een verkeersongeval op de Afobakkaweg ter hoogte van mast 66 en 67 overleden. De politie van het bureau Brokopondo deed na de melding van een verkeersongeval met drie gewonden en vermoedelijk één dode de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werden de slachtoffers aangetroffen. De autobestuurder Urvin vertoonde geen teken van leven meer.

De drie mede-inzittenden werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Onderzoek wees uit dat kort voor het verkeersongeval de autobestuurder met de drie mede-inzittenden reed over voornoemde weg. Zij kwamen vanuit Paranam en reden in de richting van Klaaskreek.

Ter hoogte van mast 66 en 67 moet de automobilist, die met een hoge snelheid reed, de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren. Hij kwam daarbij tegen een hulpmast van EBS aan, waardoor de auto enkele keren over de kop sloeg en op de grasberm tot stilstand kwam. Urvin die in het bezit was van een geldig Surinaams rijbewijs, was vrijwel op slag dood.

Het ontzielde lichaam van de man is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen. Ook het voertuig is ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

| suriname herald | Door: Redactie