• zondag 25 July 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

“Anushka Sharma-Virat Kohli hebben al om privacy verzocht voor Vamika” – zegt zus van de cricketer

Datum: | Bron: Dagblad Suriname | Door: Redactie

Actrice Anushka Sharma en Indiaas cricketteamcaptain Virat Kohli zijn eerder dit jaar ouders geworden van een babymeisje en het stel houdt hun privacy intact. In februari 2021 kondigde het stel aan dat ze hun dochter Vamika hebben genoemd. Sindsdien heeft het stel nauwelijks foto’s van hun dochter op sociale media geplaatst. Bij de geboorte van de baby heeft het echtpaar een verklaring uitgegeven en de media verzocht om geen foto’s van hun dochter te maken. Omdat de twee nu naar het buitenland reizen voor het crickettoernooi, worden ze vaak gekiekt door de paparazzi. De zus van Virat heeft nu gevraagd om privacy voor Vamika.

Tijdens een vraag- en antwoordsessie op haar Instagram-stories zei Bhawna Kohli Dhingra: “Jongens Virat en Anushka hebben de media al gevraagd om zich te onthouden van het maken van foto’s van Vamika. Gelieve geen nieuws aan te moedigen of te promoten dat suggereert dat ik heb onthuld hoe ze eruitziet. Ik respecteer hun beslissing volledig en zou dat zelf ook niet doen.”

In mei 2021 had Virat Kohli onthuld waarom het echtpaar ervoor heeft gekozen om geen foto’s van hun dochter te delen op sociale media. In reactie op een vraag van een fan tijdens een Q&A zei hij: “Vamika is een andere naam voor godin Durga. Nee, we hebben als koppel besloten om ons kind niet bloot te stellen aan sociale media voordat ze begrijpt wat sociale media is en ze haar eigen keuze kan maken.”

Virat Kohli is momenteel samen met het Indiase team in het Verenigd Koninkrijk voor de testwedstrijden.

Datum: | Bron: Dagblad Suriname | Door: Redactie