• maandag 01 March 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Agressieve burger mishandelt medewerker telecombedrijf

Datum: | Bron: Suriname Herald | Door: Redactie

De 25-jarige C.C. meldde zich op 16 februari aan op het politiebureau Latour, nadat hij een medewerker van een telecombedrijf had mishandeld en de ruit van een dienstvoertuig heeft vernield. De verdachte werd aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het Command Center speelde op die dag een bericht door aan de politie van Latour, dat een zware mishandeling en vernieling zich had voorgedaan aan de Latourweg.

De politie deed de locatie aan voor onderzoek, waarbij bleek dat medewerkers van een telecombedrijf bezig waren met werkzaamheden langs de openbare weg. Zij verklaarden dat een ongeduldige jongeman die het vermoedelijk erg vond dat hij geen internet had naar hun toekwam en vroeg hoelang het nog zou duren, voordat hij weer kon beschikken over internet. De medewerkers vroegen hem nog even geduld te betrachten, aangezien de werkzaamheden nog enige tijd zouden duren.

Dit antwoord viel niet in goede aarde bij C.C. en toen hij opmerkte dat het internetprobleem nog niet was opgelost, bewapende hij zich met een balk, waarmee hij de voorman mishandelde en vervolgens de zijruit van het dienstvoertuig aan diggelen sloeg. Na de daad verliet hij de plek.

De zwaargewonde medewerker werd voor medische hulp per eigen gelegenheid overgebracht naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De verdachte C.C. werd voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Datum: | Bron: Suriname Herald | Door: Redactie