• maandag 20 September 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Abop-topper ‘Bordo’ boos op Belfort

Datum: | Bron: gfcnieuws.com | Door: Redactie

GFC NIEUWSREDACTIE- Joël ‘Bordo’ Martinus van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (Abop) in Suriname is boos op zijn partijgenoot Edward Belfort.

Bordo zegt de wijze waarop Belfort kritiek levert niet te begrijpen. Het is volgens hem niet de schuld van de Abop dat het land in een dergelijke situatie zit.

Hoewel hij de wijze van kritiek afkeurt, zegt Bordo dat Belfort niet totaal ongelijk heeft als het gaat om beloften die aan het volk gedaan zijn.

Het afgelopen jaar werd Bordo – die ook ongezouten kritiek had op zijn partijleiding en de regering – geschorst door zijn partij.

Hij en Belfort waren de enigen binnen de coalitie die felle kritiek hadden op de vele benoemingen van familie en vrienden op strategische posities. Ook de situatie in het land werd fel bekritiseert door deze twee toppers.

Belfort zei eerder deze week dat hij niet van plan is om zich de mond te laten snoeren, ook al maakt zijn partij deel uit van de coalitie.

“Het volk heeft op mij gestemd. Ik zal de belangen van het volk blijven behartigen want er is veel mis in het land. Er zijn beloften gedaan door de leiders aan het volk, daarom hebben mensen ook gestemd op de partijen. Er zou verlichting komen.

“Er is geen sprake van w’o set’ en, terwijl daarom het volk is gevraagd om te stemmen”, zegt Belfort in gesprek met Starnieuws. Integendeel gaan de prijzen dagelijks de lucht in. Ik erger mij mateloos aan de ellende in het land,” Belfort.

Datum: | Bron: gfcnieuws.com | Door: Redactie