• donderdag 29 July 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Aamir Khan zou graag Viswanathan Anand’s rol spelen in zijn biopic

Datum: | Bron: Dagblad Suriname | Door: Redactie

Aamir Khan is een perfectionist en ook staat hij bekend om zijn intelligentie. Het is dan ook geen verrassing dat zijn favoriete tijdverdrijf schaken is, een spel dat je intelligentie en verstandelijk vermogen test. De superster heeft een zeer sterke band met schaakgrootmeester Viswanathan Anand en ze hebben zelfs een paar partijen gespeeld bij verschillende gelegenheden. Gisteren kwamen ze samen met Arijit Singh en anderen om te schaken en een leuke babbel te hebben.

Tijdens deze babbel vroeg Samay Raina, de gastheer en mede-schaakliefhebber, aan Aamir Khan: “Als er een geweldige biopic over Viswanathan Anand in de maak zou zijn, zou je dan geïnteresseerd zijn om de hoofdrol op je te nemen?” Waarop Aamir Khan glimlachte en retorisch zei: “Is dat een vraag?” Hij voegde eraan toe: “Dat is een van de makkelijkste vragen om te beantwoorden.”

Aamir Khan ging vervolgens verder: “Het zou niet alleen een eer en genoegen zijn om Vishy (zoals hij liefkozend wordt genoemd) te spelen, maar het zal ook zeer opwindend zijn om in zijn geest te kruipen. Als ik een personage speel, probeer ik de geest van de persoon te begrijpen. En omdat Vishy een echt persoon is, zal ik natuurlijk veel tijd met hem doorbrengen om zijn geest te begrijpen en hoe zijn geest werkt. Ik zou ook met zijn vrouw en zijn familie spreken om verder te begrijpen hoe zijn geest werkt. En dan zal ik Vishy hopelijk verrassen wanneer ik hem op het scherm speel. Dus ik kijk er naar uit als en wanneer dat gebeurt.”

Toen hij dit antwoord hoorde, zei Viswanathan Anand: “En ik beloof je dat ik je niet in een situatie zal brengen waarin je moet aankomen voor de rol.” Viswanathan’s slimme antwoord had iedereen in vervoering gebracht.

Aamir Khan is ondertussen aan het filmen voor Laal Singh Chaddha. Bollywood Hungama had eerder op de dag gemeld dat de superster vandaag in Mumbai de opnames voor deze film heeft hervat. De film is geregisseerd door Advait Chandan en is de officiële remake van Tom Hanks’ veelgeprezen film Forrest Gump (1994).

Datum: | Bron: Dagblad Suriname | Door: Redactie