• zaterdag 22 January 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

27- jarige vrouw uit Commewijne die haar 5e kind verwacht ligt onder vuur boze familieleden

| gfcnieuws.com | Door: Redactie

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 27 – jarige vrouw die woont in Commewijne, Suriname, ligt onder vuur bij haar familie om een wel heel erg opmerkelijke reden.

De 20- plusser wordt verweten te veel kinderen ter wereld te brengen terwijl zij niet in staat is de kleintjes te verzorgen en op te voeden.

Nota bene zijn de verwekkers verschillende mannen.

De jonge vrouw is daarom onder zware druk gezet om na haar bevalling de prikpil te nemen.

Een oom van de zwangere evenals haar grootvader hebben haar vorige week tijdens een familiebijeenkomst in het bijzijn van bloedverwanten en vrienden flink op haar plaats gezet.

Er is die dag met pressiemiddelen een afspraak met haar gemaakt dat ze de anticonceptieprik verplicht zal moeten nemen.

Een huisvriend van de familie die erbij was vertelt aan GFC Nieuws dat er zoveel woede is omdat de momenteel zwangere de zorg van haar kleine kinderen overlaat aan haar moeder die het zelf al zwaar heeft omdat ze te kampen heeft met ongecontroleerde diabetes.

Hij vertelt dat hij alle begrip heeft voor het feit dat ze hard is aangepakt.

“Deze jonge moeder werkt niet en lijkt elk jaar zwanger te worden van een andere man. Ze weet volgens mij niet eens wie de echte vaders zijn”.

“Vervolgens dumpt ze haar kids bij familieleden, wat voor erg veel stress zorgt, en gaat onbezorgd uit met haar vrienden en vriendinnen”.

“Bovendien heeft ze nooit geld en komen zo een heleboel kosten ten laste van haar eigen moeder die zelf allerlei medische klachten heeft en ook niet over voldoende geld beschikt”.

“De familie heeft haar nu onder dwang gezet om voortaan de prikpil te nemen zodra haar baby is geboren, want ze kunnen dit niet meer aan. Zij mag van hen geen kinderen meer krijgen”, aldus de getuige.

Foto ter illustratie.

| gfcnieuws.com | Door: Redactie