• vrijdag 15 January 2021
  • Het laatste nieuws uit Suriname
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Surianme en op deze website door in te schrijven voor onze niewsbrieven.Ons Anti Spam Beleid

Onder spam wordt verstaan: e-mail die in bulk en ongevraagd wordt verzonden. Ongevraagd betekent dat de ontvanger van de e-mail niet vooraf aantoonbare, expliciete en op elk moment intrekbare toestemming voor de verzending van de mailing heeft verleend. Bulk houdt in dat de e-mail deel uitmaakt van een grotere hoeveelheid e-mails die elk substantieel identiek zijn. Een e-mail is pas spam als aan beide criteria wordt voldaan.

Su News Hub gaat bewust om met de verantwoordelijkheid van een goed e-mailbeleid. Zo dragen wij er zorg voor dat de ontvangers van uw nieuwsbrieven of campagnemailings zich ten alle tijde zelfstandig kunnen in- en uitschrijven. Ook hanteren wij bevestigingsmethodes (opt-in) om er zeker van te zijn dat personen niet ongevraagd aan uw adreslijst worden toegevoegd. 
Hier zijn echter wel enkele uitzonderingen op.

U mag als bedrijf of organisatie consumenten en bedrijven berichten sturen wanneer:
•    Men expliciet toestemming heeft gegeven voor het ontvangen van commerciële, charitatieve of ideële berichten.
•    Men kan zien van wie het bericht afkomstig is
•    De ontvanger kan aangeven geen prijs meer te stellen op de berichten (afmelden)
•    Er een duidelijke klantrelatie is. Er is sprake van een klantrelatie als er men een product of dienst heeft afgenomen.